Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

U PRIPREMI ELEKTRONSKA FISKALIZACIJA KASA

Vlada priprema elektronsku fiskalizaciju svih kasa u Crnoj Gori, ali se do juna ne može reći koliko će to koštati, koji će biti benefiti i da li će podrazumijevati zamjenu postojećih.

Više

NACRT ZAKONA O JAVNIM NABAVKAMA: Ministarstvo finansija odbilo većinu komentara prispjelih tokom javne rasprave

Tokom nedavno organizovane javne rasprave o Nacrtu zakona o javnim nabavkama pristiglo je skoro 450 komentara od preko 20 različitih subjekata-ponuđača, naručilaca, civilnog sektora, udruženja i biznis asocijacija, od čega je skoro 80% odbijeno od strane Uprave za javne nabavke i Ministarstva finansija, saopšteno je iz Instituta alternativa.

Više

JAVNA RASPRAVA O NACRTU ZAKONA O ZAŠTITI DEPOZITA: Rasprava će trajati do 15. juna 2018. godine

Ministarstvo finansija, u skladu sa Uredbom o postupku i načinu sprovođenja javne rasprave u pripremi zakona ("Sl. list CG", br. 12/2012) obavještava zainteresovanu javnost da pokreće javnu raspravu o Nacrtu zakona o zaštiti depozita, koji je pripremljen od strane Fonda za zaštitu depozita.

Više

EU: Crnoj Gori godišnje 35 miliona eura

Evropska unija (EU) godišnje okvirno daje 35 miliona eura pomoći Crnoj Gori kako bi joj pomogla na putu pridruživanja, saopštio je šef Delegacije EU u Crnoj Gori, Aivo Orav u Nikšiću.

Više

SEKTOR ZA UPRAVLJANJE ODUZETOM IMOVINOM: Tokom 2017. godine oduzeto 140.000 kvadrata nepokretnosti

Najmanje 140.000 metara kvadratnih zemlje, šuma, poslovnih i stambenih prostora i ostalih nekretnina oduzeto je u 2017. godini zbog sumnje da je ta imovina stečena nelegalnim, odnosno kriminalnim putem.

Više