Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

UNIJA POSLODAVACA: Potvrde o službenom kretanju ograničiti samo na neophodne radnike

Unija poslodavaca Crne Gore (UPCG) apelovala je na sve poslodavce u Crnoj Gori da potvrde o službenom kretanju izdaju samo svojim radnicima koji su im neophodni da bi se održao proces rada.

Više

ZAKON O SLOBODI VJEROISPOVIJESTI NEOBORIV

Novi Zakon o slobodi vjeroispovijesti sadrži i djelove iz obrazloženja presuda Evropskog suda za ljudska prava, tako da je u potpunosti neoboriv, kazao je ministar pravde i ljudskih i manjinskih prava Vladimir Leposavić.

Više

CBCG OBJAVILA SPISAK UGROŽENIH DJELATNOSTI KOJE IMAJU PRAVO NA MORATORIJUM

Centralna banka Crne Gore (CBCG) objavila je na svom sajtu spisak 111 ugroženih djelatnosti koje imaju pravo na moratorijum, odobravanje i restrukturiranje kredita do kraja avgusta na kome se nalaze uzgajivači žita, prinča, bostana, šećerne trke, duvana, grožđa, jabučastog i koštičavog voća, gajenja ostalog drvenastog, žbunastog i jezgrastog voća, uljnih plodova, biljaka za pripremanje napitaka, začinskog, aromatičnog i ljekovitog bilja, ostalih višegodišnjih biljaka i sadnog materijala. Na spisku se nalazi uzgoj muznih krava, drugih goveda i bivola, konja i drugih kopitara, kamila i lama, ovaca i koza, svinja živine i ostalih životinja.

Više

PROSJEČNA PONDERISANA KAMATNA STOPA U BLAGOM PORASTU

Razlika između aktivnih i pasivnih kamatnih stopa u decembru je iznosila 5,44 procentna poena i bila je veća u odnosu na novembar.

Više