Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

SPORAZUM O PRIZNANJU KRIVICE UBUDUĆE SAMO U IZUZETNIM SLUČAJEVIMA

Specijalno državno tužilaštvo je saopštilo da dio javnosti pogrešno tumači izjavu glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića, sa konferencije za medije 10. maja o zaključivanju sporazuma o priznanju krivice.

Više

U PRIPREMI UVOĐENJE ELEKTRONSKE FISKALIZACIJE I NOVIH AKCIZNIH MARKICA

Za pet mjeseci ove godine naplaćeno je preko 56 miliona eura poreza više nego u istom periodu prošle godine i preko 21 miliona eura više od planiranog, ukazao je predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković na sastanku sa rukovodiocima Poreske uprave, Uprave carina i Uprave za inspekcijske poslove.

Više

SVJETSKA BANKA: Prognoza rasta CG ekonomije povećana na 2,9 odsto

Svjetska banka (SB) je u najnovijim globalnim prognozama povećala procjenu rasta crnogorske ekonomije za ovu godinu za 0,1 procenti poen, na 2,9 odsto. SB je u januaru prognozirala rast crnogorskog bruto domaćeg proizvoda (BDP) za ovu godinu od 2,8 odsto.

Više

IZMJENOM ZAKONSKE REGULATIVE POOŠTRITI KAZNE ZA ORGANIZOVANJE BORBI PASA

Potrebna je izmjena zakonske regulative u dijelu pooštravanja kaznene politike za organizovanje i učešće u borbama između pasa, kao i uključivanje drugih nadležnih institucija u čitav proces, na šta će biti stavljen poseban fokus u skorijem periodu, saopšteno je na sastanku Uprave policije – Centra bezbjednosti (CB) Podgorica, Savjeta za zaštitu životinja Vlade Crne Gore i tima Korina Animals.

Više