Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

ZAKON O BIRAČKOM SPISKU: MUP produžava radno vrijeme kako bi građani imali važeća lična dokumenta za izbore

Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) pozvalo je građane kojima je istekao rok važenja ličnih dokumenata da predaju zahtjev za njihovu zamjenu, navodeći da će radno vrijeme područnih jedinica biti produženo kako bi mogli izvršiti tu obavezu.

Više

MINISTARSTVO PROSVJETE SE PRIPREMA ZA REDOVAN POČETAK NASTAVE: Tokom avgusta ipak će biti snimljeni časovi za prvo tromjesečje

Iz Ministarstva prosvjete su saopštili da se obrazovni sistem priprema za redovan početak školske godine, što bi trebalo da čine i roditelji i đaci, ali da je pojava koronavirusa sasvim jasno pokazala da nije ozbiljno davati dugoročne planove i obećanja, jer se situacija može izmijeniti u nekoliko dana, usljed objektivnih okolnosti.

Više

MINISTARSTVO PROSVJETE ĆE DODIJELITI 3,4 HILJADE KREDITA STUDENTIMA: Prijave se podnose od 1. septembra do 16. oktobra

Ministarstvo prosvjete će dodijeliti 3,4 hiljade kredita studentima osnovnih i specijalističkih akademskih i primijenjenih studija ustanova visokog obrazovanja.

Više

NACRT AKCIONOG PLANA ZA ISPUNJAVANJE ZAVRŠNIH MJERILA U POGLAVLJU 27: Definisane mjere koje Crna Gora mora preduzeti u oblasti zaštite životne sredine

Država Crna Gora se obavezala, u okviru Poglavlja 27, da reciklira 50 odsto otpada papira, plastike, metala i stakla. Takođe, država namjerava da sprovede recikliranje najmanje 70 odsto neopasnog građevinskog otpada, kako bi ispunili završna mjerila ovog najzahtjevnijeg evropskog poglavlja.

Više