Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

ZAKON O SVETKOVANJU VJERSKIH PRAZNIKA: Neradni dani povodom vjerskog praznika Božića za zaposlene pravoslavne vjeroispovijesti su 6,7. i 8. januar 2017. godine

Na osnovu Zakona o svetkovanju vjerskih praznika ("Sl. list RCG", br. 56/93 i 27/94 - dr. zakon), vjernici pravoslavne vjeroispovjesti imaju pravo na plaćeno odsustvo, radi svetkovanja vjerskog praznika za Badnji dan i Božić (dva dana) i to: 6, 7. i 8. januara 2017. godine.

Više

PORESKA UPRAVA: Naplata potraživanja vršiće se i primjenom mjere iniciranja stečajnog postupka kod onih obveznika kod kojih su već iscrpljeni svi ostali instrumenti, a usvajanjem Zakona o reprogramu poreskog duga obveznicima će biti omogućeno plaćanje obaveza na do 60 mjesečnih rata

Poreska uprava se intenzivno bavi upravljanjem poreskim dugom i usmjerila je sve dostupne resurse na naplatu potraživanja kod obveznika kod kojih postoji šansa za naplatu, sa čime će nastaviti i 2017. godine, saopštio je njen direktor Miomir M. Mugoša.

Više

TOKOM 2016. GODINE OD TURIZMA PRIHODOVANO 900 MILIONA EURA

Ukupni prihodi od turizma u 2016. godini bi, prema raspoloživim podacima, trebalo da iznose skoro 900 miliona eura, što prošlogodišnju sezonu čini rekordnom po broju posjeta i ostvarenim prihodima, saopštio je ministar održivog razvoja i turizma, Pavle Radulović.

Više