Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

ZAKON O PRIVREDNIM DRUŠTVIMA: Strani investitori se zalažu za usvajanje novog Zakona

Spora administracija u Poreskoj upravi PU i opštinama, problemi prilikom obračuna zarada, složena procedura u procesu javnih nabavki i nepostojanje podzakonskih akata za pojedine zakone neke se od barijera sa kojima se suočavaju strani investitori u Crnoj Gori.

Više

ZAKON O PLATNOM PROMETU: Povećan broj preduzeća u blokadi

Centralna banka (CBCG) objavila je novi spisak preduzeća sa blokiranim računima, na kojem se nalazi 120 kompanija više nego na prethodnom.

Više

ZAKON O MEDIJIMA: Društvo profesionalnih novinara traži da se u Zakon unese odredba koja će obavezati državu da djelotvorno i pravovremeno procesuira napadače na novinare

Društvo profesionalnih novinara Crne Gore (DPNCG) će tražiti da se u Zakon o medijima ("Sl. list RCG", br. 51/2002, 62/2002, "Sl. list CG", br. 46/2010 - dr. zakon i 40/2011 - dr. zakon) unese odredba koja će obavezati državu da djelotvorno i pravovremeno procesuira napadače na novinare.

Više

UREDBA O NAČINU OBRAZOVANJA MAKSIMALNIH MALOPRODAJNIH CIJENA NAFTNIH DERIVATA: Od 3. aprila 2018. godine sve vrste goriva, osim eurodizela, skuplje četiri centa

U Crnoj Gori će od 3. aprila 2018. godine sve vrste goriva, osim eurodizela, poskupiti četiri centa, saopšteno je iz Ministarstva ekonomije.

Više