Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

NACRT ODLUKE O NAKNADI ZA URBANU SANACIJU: Komunalije upola jeftinije za bespravne objekte

Svi građani koji imaju bespravne objekte osnovnog stanovanja komunalije će plaćati upola jeftinije, predviđeno je odlukom o naknadi za urbanu sanaciju koja je u narednih 15 dana na javnoj raspravi. Ovom odlukom predviđeno je niz povlastica za građane.

Više

UKUPAN DRŽAVNI DUG 3,66 MILIJARDI EURA

Ukupan državni dug, bez depozita, na dan 30.6.2020. godine iznosio je 3,664 milijarde eura ili 79,54 odsto bruto domaćeg proizvoda (BDP), saopštili su iz Ministarstva finansija (MF).

Više

SVE BUDŽETSKE OBAVEZE SERVISIRAJU SE REDOVNO

Plate, penzije - odnosno sve budžetske obaveze, i pored niže naplate prihoda od plana, servisiraju se redovno i u skladu sa definisanom potrošnjom utvrđenom rebalansom budžeta, ukazali su iz Ministarstva finansija odgovarajući na pitanje da li ima utemeljenja u nedavnim izjavama da je budžetska kasa prazna i da se namjerno prazni, da "već u novembru ne bude novca za isplatu penzija i plata".

Više

MONSTAT: U padu spoljnotrgovinska razmjena

Ukupna spoljnotrgovinska robna razmjena Crne Gore u prvih osam mjeseci je, prema preliminarnim podacima Monstata, iznosila 1,61 milijardu eura, što je 18,8 odsto manje u odnosu na isti period prošle godine.

Više