Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

NOVE EPIDEMIOLOŠKE MJERE NA SNAZI OD 2. MARTA 2021. GODINE

Komisija za zaštitu stanovništva od bolesti COVID-19, na predlog Instituta za javno zdravlje, usvojila je nove mjere koje stupaju na snagu od utorka, 2. marta.

Više

JAVNI POZIV ZA KONSULTOVANJE ZAINTERESOVANE JAVNOSTI O PREDLOGU ZAKONA O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O DRŽAVNOM TUŽILAŠTVU: Konsultacije traju do 6. marta 2021. godine

Na osnovu člana 12 Uredbe o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija ("Sl. list CG", br. 41/2018), Ministarstvo pravde, ljudskih i manjinskih prava upućuje javni poziv građanima, stručnim i naučnim institucijama, državnim organima, strukovnim udruženjima, političkim strankama, nevladinim organizacijama, medijima i drugim zainteresovanim organima, organizacijama, udruženjima i pojedincima (zainteresovana javnost) da se uključe u postupak konsultovanja o Predlogu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o državnom tužilaštvu i dostave svoje inicijative, predloge, sugestije i komentare u pisanom i elektronskom obliku Ministarstvu pravde, ljudskih i manjinskih prava na adresu: Podgorica, Vuka Karadžića 3, ili na e-mail: biljana.vuksanovic@mpa.gov.me.

Više

JAVNI POZIV ZA KONSULTOVANJE ZAINTERESOVANE JAVNOSTI O PREDLOGU ZAKONA O TUŽILAŠTVU ZA ORGANIZOVANI KRIMINAL I KORUPCIJU: Konsultacije traju do 9. marta 2021. godine

Na osnovu člana 12 Uredbe o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija ("Sl. list CG", br. 41/2018), Ministarstvo pravde, ljudskih i manjinskih prava upućuje javni poziv građanima, stručnim i naučnim institucijama, državnim organima, strukovnim udruženjima, političkim strankama, nevladinim organizacijama, medijima i drugim zainteresovanim organima, organizacijama, udruženjima i pojedincima (zainteresovana javnost) da se uključe u postupak konsultovanja o Predlogu zakona o Tužilaštvu za organizovani kriminal i korupciju i dostave svoje inicijative, predloge, sugestije i komentare u pisanom i elektronskom obliku Ministarstvu pravde, ljudskih i manjinskih prava na adresu: Podgorica, Vuka Karadžića 3, ili na e-mail: biljana.vuksanovic@mpa.gov.me.

Više

UPRAVA CARINA: Naplata carinskih prihoda manja 9,5 miliona eura

Naplata prihoda Uprave carina u januaru je bila oko 9,5 miliona eura manja u odnosu na isti prošlogodišnji mjesec, pokazuju zvanični podaci koje je dobila nevladina organizacija (NVO) Akcija za socijalnu pravdu.

Više