Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

JAVNA RASPRAVA O NACRTU ZAKONA O TEHNIČKIM ZAHTJEVIMA ZA PROIZVODE I OCJENJIVANJU USAGLAŠENOSTI: Rasprava traje do 10.09.2018. godine

Ministarstvo ekonomije, u skladu sa Uredbom o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija ("Sl. list CG", br. 41/2018) obavještava zainteresovanu javnost da pokreće javnu raspravu o Nacrtu zakona o tehničkim zahtjevima za proizvode i ocjenjivanju usaglašenosti.

Više

BENEFIT OD PROGRAMA EKONOMSKOG DRŽAVLJANSTVA

Crna Gora mogla bi mnogo da profitira od ekonomskog državljanstva, i cijela priča u vezi s tim projektom Vlade je ispolitizovana, ocijenio je ministar održivog razvoja i turizma, Pavle Radulović.

Više

USPOSTAVLJANJE PARTNERSKOG SAVJETA ZA REGIONALNI RAZVOJ

Ministarstvo ekonomije je, u okviru procesa konstituisanja Partnerskog savjeta za regionalni razvoj, pozvalo zainteresovane nevladine organizacije da do petka predlože predstavnike za članstvo u tom tijelu.

Više