Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine
Email Print

JAVNA RASPRAVA O NACRTU ZAKONA O TEHNIČKIM ZAHTJEVIMA ZA PROIZVODE I OCJENJIVANJU USAGLAŠENOSTI: Rasprava traje do 10.09.2018. godine

01.08.2018.


Ministarstvo ekonomije, u skladu sa Uredbom o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija ("Sl. list CG", br. 41/2018) obavještava zainteresovanu javnost da pokreće javnu raspravu o Nacrtu zakona o tehničkim zahtjevima za proizvode i ocjenjivanju usaglašenosti.

Javna rasprava o Nacrtu zakona o tehničkim zahtjevima za proizvode i ocjenjivanju usaglašenosti trajaće do 10.09.2018. godine i sprovodi se u skladu sa Programom javne rasprave.

Zainteresovani subjekti mogu svoje primjedbe, predloge i sugestije na Nacrt zakona dostaviti Ministarstvu ekonomije u pisanoj formi na propisanom obrascu (Obrazac 4 - Primjedbe, predlozi i sugestije).

Ministarstvo ekonomije će nakon završetka javne rasprave razmotriti sve primjedbe, predloge i sugestije i sačiniti Izvještaj o sprovedenoj javnoj raspravi.


IZVOR: Vebsajt Ministarstvo ekonomije, 31.07.2018.


Naslov: Redakcija