Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

CG OTVORILA PREGOVARAČKO POGLAVLJE 8 - KONKURENCIJA

Crna Gora otvorila je na Međuvladinoj konferenciji u Briselu posljednje, osmo poglavlje u pregovorima s Evropskom unijom. U pitanju je Poglavlje 8 - Konkurencija.

Više

ZAKON O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O BUDŽETU CRNE GORE ZA 2020. GODINU: Podnijeta inicijativa za ocjenu ustavnosti i zakonitosti rebalansa budžeta

Limit zaduženja države u ovoj godini nije ograničen usvojenim rebalansom budžeta, zbog čega je nevladina organizacija Akcija za socijalnu pravdu (ASP) uputila inicijativu Ustavnom sudu za ocjenu njegove ustavnosti i zakonitosti, saopšteno je iz ASP.

Više

ZAKON O PRIVREDNIM DRUŠTVIMA: Zakonom se kreira kvalitetan koncept zaštite prava i vlasničkih interesa akcionara, posebno manjinskih, što značajno utiče na razvoj poslovnog i investicionog ambijenta

Skupština je usvojila Zakon o privrednim društvima, koji reguliše sva značajna pitanja za funkcionisanje preduzeća i objedinjuje tekovine evropskog prava.

Više

PORESKA UPRAVA: Naplata prihoda u junu ista kao 2019. godine

Direktor Poreske uprave Miomir M. Mugoša saopštio je ohrabrujuće podatke, prema kojima je u junu naplata poreskih prihoda bila na nivou juna prošle godine, kada smo imali snažan rast ekonomije.

Više