Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine
Email Print

JAVNA RASPRAVA O NACRTU ZAKONA O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O PLANIRANJU PROSTORA I IZGRADNJI OBJEKATA: Rasprava traje do 18.marta 2020. godine

10.03.2020.


Na osnovu člana 15 Uredbe o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija ("Sl. list CG", br. 41/2018), Ministarstvo održivog razvoja i turizma upućuje javni poziv građanima, stručnoj javnosti, organima državne uprave, lokalnim samoupravama, strukovnim udruženjima i svim drugim zainteresovanim korisnicima prostora - da se uključe u javnu raspravu o Nacrtu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o planiranju prostora i izgradnji objekata.

Javna rasprava o Nacrtu zakona sprovodi se dostavljanjem primjedbi, predloga i sugestija u pisanom ili elektronskom obliku na e–mail adresu: javna.rasprava@mrt.gov.me na Obrascu 4 Uredbe ili na adresu Ministarstva održivog razvoja i turizma, IV proleterske brigade 19 Podgorica.

Javna rasprava traje do 18.marta 2020. godine.

Prilog:

-Odgovori na predloge i sugestije date u pripremi Izmjena i dopuna Zakona o planiranju prostora i izgradnji objekata


IZVOR: Vebsajt Ministarstvo održivog razvoja i turizma, 28.02.2020


Naslov: Redakcija