Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine
Email Print

JAVNA RASPRAVA O NACRTU ZAKONA O BEZBJEDNOSTI I INTEROPERABILNOSTI U ŽELJEZNIČKOM SAOBRAĆAJU: Rasprava će trajati do 9. avgusta 2019. godine

01.08.2019.


Ministarstvo saobraćaja i pomorstva daje na javnu raspravu Nacrt zakona o bezbjednosti i interoperabilnosti u željezničkom saobraćaju i upućuje javni poziv građanima, naučnoj i stručnoj javnosti, državnim organima, političkim strankama, nevladinim organizacijama, međunarodnim organizacijama, medijima i svim zainteresovanim organizacijama i zajednicama, da se uključe u javnu raspravu i daju svoj doprinos u razmatranju Nacrta zakona.

 Predlozi, sugestije i komentari na nacrt ovog zakona mogu se dostaviti Ministarstvu saobraćaja i pomorstva-Direktorat za željeznički saobraćaj, Rimski trg 46 PC "Vektra", Podgorica ili na e-mail: milan.bankovic@msp.gov.me

Javna rasprava o Nacrtu zakona o bezbjednosti i interoperabilnosti u željezničkom saobraćaju trajaće do 9. avgusta 2019. godine.

U okviru rasprave biće održan okrugli sto 9. avgusta 2019. godine u sali za sastanke Ministarstva saobraćaja i pomorstva, sa početkom u 10:00h, na adresi Rimski trg 46 PC "Vektra" Podgorica.


IZVOR: Vebsajt Ministarstvo saobraćaja i pomorstva, 19.07.2019.


Naslov: Redakcija