Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

SKUPŠTINA CG: Usvojen set finansijskih zakona

Poslanici u Skupštini Crne Gore su usvojili Zakon o izmjeni i dopunama Zakona o budžetu i fiskalnoj odgovornosti, Zakon o izmjenama Zakona o budžetu Crne Gore za 2018. godinu, Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o akcizama, Zakon o međunarodnim restriktivnim mjerama...

Više

VLADA CG: Utvrđen Predlog zakona o akademskom integritetu

Vlada Crne Gore je na 87. sjednici, kojom je predsjedavao premijer Duško Marković, razmotrila i usvojila Informaciju o programu sticanja crnogorskog državljanstva prijemom na osnovu posebnog programa ulaganja i naložila nadležnim institucijama da obave sve neophodne pretpostavke kako bi program mogao početi da se primjenjuje 1. oktobra 2018. godine.

Više

ZAKON O IZMJENI ZAKONA O VISOKOM OBRAZOVANJU: Produžen rok za završetak studija do kraja studijske 2018/19 godine

Studenti koji su počeli studije prema nastavnom planu i programu koji je važio prije početka primjene Bolonjske deklaracije moći će pod istim uslovima da ih završe, odnosno do kraja studijske 2018/19 godine.

Više

U PRIPREMI ZAKONI O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O ADMINISTRATIVNIM TAKSAMA I O LOKALNIM KOMUNALNIM TAKSAMA

Obavezati lokalne samouprave da prilikom donošenja svojih propisa koji se odnose na fiskalitete prethodno pribave saglasnost Vlade

Više

UPRAVA CARINA: Naplaćeno 69 miliona eura

Naplata Uprave carina u junu je iznosila 69,2 miliona eura, 7,42 odsto više u odnosu na isti prošlogodišnji period.

Više