Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

SKUPŠTINA CG: Osma-posebna sjednica Prvog redovnog zasijedanja 30. maja 2018. godine

Osma-posebna sjednica Prvog redovnog (proljećnjeg) zasijedanja Skupštine Crne Gore biće održana u srijedu, 30. maja 2018. godine, sa početkom u 12:00 sati.

Više

PREDLOG ZAKONA O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O SUDSKOM SAVJETU I SUDIJAMA: Izvještaj o konsultovanju zainteresovane javnosti o Predlogu zakona

Na osnovu člana 7 Uredbe o postupku i načinu sprovođenja javne rasprave u pripremi zakona, Ministarstvo pravde je, 27. aprila 2018. godine, uputilo javni poziv građanima, stručnim i naučnim institucijama, državnim organima, strukovnim udruženjima, političkim strankama, nevladinim organizacijama...

Više

NACRT ZAKONA O ŽIVOTNOM PARTNERSTVU LICA ISTOG POLA: Javna rasprava Bijelom Polju 30. maja 2018. godine

Prvi Okrugli sto u okviru Programa javne rasprave o Nacrtu zakona o životnom partnerstvu lica istog pola, 30. maja 2018. godine, u sali Skupštine opštine Bijelo Polje u 12 h.

Više

REGIONALNA KONFERENCIJA O KATASTRU I INFRASTRUKTURI PROSTORNIH PODATAKA 30. I 31. MAJA GODINE

Ministar finansija Darko Radunović otvoriće 30. maja 2018. godine u 09:30 časova XI Regionalnu konferenciju o katastru i infrastrukturi prostornih podataka, koja se u organizaciji Uprave za nekretnine i Ministarstva finansija održava 30. i 31. maja u hotelu Splendid u Bečićima.

Više