Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

NACRT ZAKONA O POSREDOVANJU PRI ZAPOŠLJAVANJU I PRAVIMA ZA VRIJEME NEZAPOSLENOSTI. Naknada za nezaposlene biće povećana sa sadašnjih 77 na 108 eura neto

Naknada za nezaposlene biće povećana sa sadašnjih 77 na 108 eura neto, jedna je od novina u Nacrtu zakona o posredovanju pri zapošljavanju i pravima za vrijeme nezaposlenosti kojeg je pripremilo Ministarstvo rada i socijalnog staranja.

Više

JAVNI POZIV ZA UČEŠĆE U KONSULTACIJAMA ZA IZRADU NACRTA ZAKONA O MEDIJIMA

Na osnovu člana 7 Uredbe o postupku i načinu sprovođenja javne rasprave u pripremi zakona ("Sl. list CG", br. 12/2012), Ministarstvo kulture upućuje javni poziv za konsultacije

Više

REFORMA PORESKOG SISTEMA

Najava Vlade da razmatra smanjenje poreza i doprinosa na zarade zaposlenih u narednoj godini pozitivan je impuls za poslodavce i investitore, ali nijesam siguran da li će izvršna vlasti uspjeti da to uradi tako brzo, ocijenio je ekonomski analitičar Predrag Drecun.

Više

CENTRALNA BANKA CG: Razmotriti smanjenje stope poreza na dobit, kriznog poreza, doprinosa i racionalizaciju zaposlenih u javnom sektoru

Centralna banka Crne Gore (CBCG) je, u preporukama za ekonomsku politiku u narednoj godini, predložila Vladi da razmotri smanjenje stope poreza na dobit, kriznog poreza, doprinosa i racionalizaciju zaposlenih u javnom sektoru.

Više

UREDBA O NAČINU OBRAZOVANJA MAKSIMALNIH MALOPRODAJNIH CIJENA NAFTNIH DERIVATA: Cijene goriva nepromijenjene

Cijene goriva u naredne dvije sedmice ostaće nepromijenjene, saopšteno je iz Ministarstva ekonomije. Posljednje promjene cijena goriva su bile 14. novembra (Foto: rtcg.me) Posljednje promjene cijena goriva su bile 14. novembra (Foto: rtcg.me)

Više