Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

VLADA CG: Donijeta Uredba o načinu planiranja i sprovođenja centralizovanih javnih nabavki

Vlada Crne Gore je na 179. sjednici, kojom je u prvom dijelu predsjedavao premijer Duško Marković, a u drugom potpredsjednik za i politički sistem, unutrašnju i vanjsku politiku Zoran Pažin, najoštrije osudila nasilje i izgrede u više gradova i pozvala nadležne organe da odlučno i zakonito spriječe, suzbiju i sankcionišu svaki pokušaj podrivanja demokratije i ugrožavanja mira i sigurnosti naših građana.

Više

NACIONALNO KOORDINACIONO TIJELO ZA ZARAZNE BOLESTI: Bez skupova na otvorenim javnim mjestima, dodatne privremene mjere u Rožajama i Bijelom Polju

Nacionalno koordinaciono tijelo za zarazne bolesti (NKT) je odlučilo da radi sprečavanja daljeg širenja koronavirusa uvede više privremenih mjera kao i dodatne, posebne mjere u opštinama Rožaje i Bijelo Polje.

Više

ZAKON O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O BUDŽETU CRNE GORE ZA 2020. GODINU: Planirani nivo deficita za ovu godinu iznosiće 335,89 miliona eura ili 7,3 odsto procijenjenog BDP-a, što je 285,9 miliona eura više u odnosu na prvobitno planirani

Poslanici Skupštine usvojili su Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o budžetu Crne Gore za 2020. godinu, kojim bi Vlada trebalo da obezbijedi stabilna sredstva do kraja godine, ali i stvori pravne pretpostavke za dodatno zaduživanje.

Više

EVROPSKA BANKA ZA OBNOVU I RAZVOJ: Za podršku malim i srednjim preduzećima u CG pet miliona eura

Mala i srednja preduzeća u Crnoj Gori iskoristiće pet miliona eura kredita koji za Hipotekarnu banku obezbjeđuje Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD) za dalje kreditiranje preduzeća ekonomski pogođenih pandemijom koronavirusa.

Više