Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

U PRIPREMI IZMJENE ZAKONA O SUDSKOM SAVJETU I SUDIJAMA

Vlada Crne Gore priprema izmjene Zakona o Sudskom savjetu i sudijama ("Sl. list CG", br. 11/2015 i 28/2015) čiji je cij deblokada izbora članova tog organa, saopštio je premijer Duško Marković.

Više

ODRŽAN PRVI ZAJEDNIČKI SASTANAK UPRAVNOG I SAVJETODAVNOG ODBORA PROJEKTA REFORME PORESKE ADMINISTRACIJE

U Ministarstvu finansija je održan prvi sastanak Upravnog i Savjetodavnog odbora projekta "Reforme Poreske Administracije", kojim je označen početak projekta i predstavljen nacrtni plan aktivnosti u narednom petogodišnjem periodu.

Više

UREDBA O NAČINU OBRAZOVANjA MAKSIMALNIH MALOPRODAJNIH CIJENA NAFTNIH DERIVATA: od 29. maja 2018. godine skuplje sve vrste goriva

Dizel će od 29. maja 2018. godine biti skuplji sedam centi, a litar će koštati 1,30 eura. BMB 98 će poskupiti tri centa, i koštaće 1,44 eura. BMB 98 će od ponoći biti skuplji četiri centa i koštaće 1,41 euro. Lož ulje će se prodavati za 1.26 eura, uz poskupljenje od šest centi.

Više

ODLUKA O UREĐENjU GRADA I NASELjENIH MJESTA U OPŠTINI KOTOR: Od 15. juna do 1. septembra 2018. godine zabranjena gradnja

U Kotoru će od 15. juna do 1. septembra biti zabranjeno svako izvođenje građevinskih radova, saopštila je Komunalna policija.

Više