Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

INSTITUT ZA JAVNO ZDRAVLJE: Kontaktima oboljelih i putnicima u međunarodnom saobraćaju koji se nalaze u samoizolaciji ili karantinu može se omogućiti da glasaju. Osobe u samoizolaciji i karantinu mogu da glasaju, onima u bolnicama ne

U mišljenju koje je IJZ uputio Državnoj izbornoj komisiji (DIK) navodi se da, vezano za glasanje osoba koje se nalaze u bolnicama, ne smije se zaboraviti da je dobar dio oboljelih od COVID19 a koji se nalaze u bolnicama sa teškom kliničkom slikom koja onemogućava glasanje te da je stepen zaraznosti kod ovih pacijenata najveći.

Više

AGENCIJA ZA SPRJEČAVANJE KORUPCIJE POKRENULA 293 POSTUPKA KOJI SE ODNOSE NA UPOTREBU JAVNIH RESURSA U IZBORNOJ KAMPANJI

Agencija za sprječavanje korupcije je, u dosadašnjem toku kampanje, pokrenula 293 postupka koji se odnose na upotrebu javnih resursa u izbornoj kampanji, od čega 123 u cilju kontrole ograničenja mjesečne potrošnje i 101 koji se tiče zapošljavanja, saopšteno je iz te institucije.

Više

INVESTICIONO-RAZVOJNI FOND U PERIODU PANDEMIJE PODRŽAO PREDUZETNIKE KREDITIMA U IZNOSU OD BLIZU 140 MILIONA EURA

Investiciono razvojni fond (IRF) bilježi značajnu ekspanziju kreditne podrške preduzetnicima u Crnoj Gori, pri čemu je u periodu pandemije podržao 650 projekata u iznosu od blizu 140 miliona eura, saopštio je predsjednik Odbora direktora te institucije, Zoran Vukčević.

Više

U ZEMLJU U PRVIH ŠEST MJESECI OVE GODINE STIGLO 378,8 MILIONA EURA STRANIH DIREKTNIH INVESTICIJA

Ukupan priliv stranih direktnih investicija (SDI) u prvih šest mjeseci ove godine iznosio je 378,8 miliona eura, dok se istovremeno iz zemlje odlilo 119,6 miliona, pokazuju preliminarni podaci Centralne banke (CBCG), pišu Dnevne novine.

Više

UNWTO RASPISUJE POZIV ZA PREDUZETNIKE POD NAZIVOM „UGOSTITELJSKI IZAZOV“: Rok za aplikacije je 31. avgust

UNWTO raspisuje četiri nova poziva čiji je cilj pružanje pomoći u ponovnom pokretanju turizma, a jedan od njih je i tzv. „Ugostiteljski izazov“, saopšteno je iz Ministarstva održivog razvoja i turizma.

Više