Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

SKUPŠTINA CG: 27. decembra 2016. godine Četvrta śednica Drugog redovnog zasijedanja - Razmatranje predloga zakona

Četvrta śednica Drugog redovnog (jesenjeg) zasijedanja Skupštine Crne Gore u 2016. godini, održaće se u utorak 27. decembra 2016. godine, sa početkom u 10:00 sati.

Više

ZAKON O ZDRAVSTVENOJ ZAŠTITI BILJA: Uvoznici sadnog materijala voća, loznih kalemova, ukrasnog bilja dužni su da obezbijede unošenje bilja u prevoznim sredstvima koja imaju komore sa odgovarajućim temperaturnim režimom, radi obezbjeđivanja optimalnih uslova za očuvanje bilja

Kako je ovo period kada se najviše uvozi sadni materijal voća i loznih kalemova, Fitosanitarna inspekcija obavještava sve uvoznike sadnog materijala voća, loznih kalemova, ukrasnog bilja da svoj uvoz planiraju u skladu sa važećim propisima koji pokrivaju ovu oblast.

Više

UREDBA O NAČINU OBRAZOVANJA MAKSIMALNIH MALOPRODAJNIH CIJENA NAFTNIH DERIVATA: Od 27. decembra 2016. godine benzin i lož ulje za grijanje će biti skuplji četiri centa, a lož ulje u veleprodaji tri centa

Nakon što je prije dvije nedjelje gorivo poskupljelo pet centi, stiže novo. Od 27. decembra 2016. godine, benzin će biti skuplji četiri centa, što znači da je za 14 dana poskupio ukupno devet centi.

Više

U OKVIRU DUNAVSKOG TRANSNACIONALNOG PROGRAMA ODOBRENA 54 PROJEKTA: Među odobrenim projektima, nalazi se i osam projekata koji će se sprovoditi u Crnoj Gori

U okviru Prvog poziva za dostavljanje projektnih predloga Dunavskog transnacionalnog programa, odobrena su 54 projektna predloga. Među odobrenim projektima, nalazi se i osam projekata koji će se sprovoditi u Crnoj Gori:

Više