Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

NACRT ZAKONA O IZMJENAMA O DOPUNAMA ZAKONA O SLOBODNOM PRISTUPU INFORMACIJAMA: Predloženo da u postupcima ostvarivanja prava na pristup informacijama (upravnom i sudskom) svaka stranka snosi svoje troškove

Okrugli sto povodom Nacrta zakona o izmjenama o dopunama Zakona o slobodnom pristupu informacijama, održan je u organizaciji Ministarstva javne uprave. U uvodnom dijelu okruglog stola govorili su ministarka javne uprave, Suzana Pribilović i šef Delegacije EU u Crnoj Gori, Aivo Orav.

Više

PRAVILNIK O DEKLARISANJU ROBE NA BRAJEVOM PISMU: Izmjena Pravilnika moguća samo uz dogovor predstavnika trgovaca i slabovidih osoba

Pravilnik o deklarisanju robe na Brajevom pismu izazvao je oštre reakcije trgovaca, koji tvrde da će zbog toga 1200 proizvoda poskupiti do deset odsto. Iz Privredne komore su upozorili da to stvara dodatne troškove, a za određene proizvode je tehnički neizvodljivo.

Više

CENTRALNA BANKA CG: Obavezna rezerva banaka 248 miliona eura

Obavezna rezerva banaka na kraju avgusta je, prema podacima Centralne banke (CBCG), iznosila je 248 miliona eura.

Više