Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

U PRIPREMI PREDLOG ZAKONA O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O DRŽAVNOM TUŽILAŠTVU

Na osnovu člana 12 Uredbe o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija ("Sl. list CG", br. 41/2018), Ministarstvo pravde, upućuje javni poziv građanima, stručnim i naučnim institucijama...

Više

POGLAVLJA 23 I 24: MUP-u podrška OEBS-a na planu ispunjavanja mjerila

Kvalitetna saradnja između Ministarstva unutrašnjih poslova i Misije u Crnoj Gori Organizacije za bezbjednost i saradnju u Evropi (OEBS) ostvarena u prethodnom periodu preporuka je za dinamičan nastavak zajedničkih aktivnosti i otpočinjanje novih projekata, poručeno je sa sastanka državnog sekretara u Ministarstvu unutrašnjih poslova Dragana Pejanovića i šefice Misije OEBS-a u Podgorici, ambasadorke Maris Davije.

Više

OPŠTINE DA OMOGUĆE PODRŠKU KOMUNALNIH POLICIJA INSPEKCIJAMA

Komunalne policije u pojedinim opštinama ne pružaju asistenciju nadležnim inspekcijskim organima zbog čega su ti organi onemogućeni u vršenju dužnosti, konstatovano je na redovnom sastanku predsjednika Vlade Duška Markovića sa rukovodiocima inspekcijskih organa.

Više

AGENCIJA ZA SPRJEČAVANJE KORUPCIJE: Dostavljeno 688 planova integriteta

Agenciji za sprječavanje korupcije (ASK) je do sada dostavljeno 688 planova integriteta, aktikorupcijskih dokumenata, koji sadrže mjere za sprječavanje koruptivnog i neetičkog ponašanja institucija, a kojima je, kako je saopšteno, obuhvaćeno 696 organa.

Više