Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

OKRUGLI STOLOVI U OKVIRU JAVNE RASPRAVE O NACRTU ZAKONA O IZBORU, UPOTREBI I JAVNOM ISTICANJU NACIONALNIH SIMBOLA 27. I 28. JULA 2017. GODINE

Ministarstvo za ljudska i manjinska prava u skladu sa Uredbom o postupku i načinu sprovođenja javne rasprave u pripremi zakona ("Sl. list CG", broj 12/2012), pokrenulo je javnu raspravu o tekstu Nacrta zakona izboru, upotrebi i javnom isticanju nacionalnih simbola.

Više

NACRT ZAKONA O DRŽAVNIM SLUŽBENICIMA I NAMJEŠTENICIMA: U Nacrt zakona potrebno uvesti načelo zapošljavanja na osnovu zasluga, smanjiti mogućnost političkog uticaja u smislu praksi upravljanja ljudskim resursima, povećati odgovornost starješina i menadžera i smanjiti diskreciju

Sistem zasluga u javnoj upravi u Crnoj Gori nije potpuno primijenjen, ocijenio je šef Delegacije Evropske unije (EU) u Podgorici, Aivo Orav, i poručio da treba usvojiti novi zakon koji bi se pridržavao načela depolitizacije i transparentnog zapošljavanja.

Više

UMREŽAVANJE PRIVATNIH APOTEKA U JAVNI ZDRAVSTVENI SISTEM: Realizacija projekta počeće na jesen

Javni poziv za umrežavanje privatnih apoteka u javni zdravstveni sistem biće objavljen do kraja nedjelje.

Više