Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

OCJENA USTAVNOSTI I ZAKONITOSTI: Djelimično usvojena inicijativa za ocjenu ustavnosti Zakona o stečaju

Ustavni sud Crne Gore usvojio je djelimično inicijativu advokata i stečajnog upravnika Borislava Radovića sa Cetinja i pokrenuo postupak ocjene ustavnosti člana 25. (stav 2) Zakona o stečaju ("Sl. list CG", br. 1/2011 i 53/2016 - dalje: Zakon), kojim su regulisani uslovi za imenovanje stečajnih upravnika u Crnoj Gori.

Više

SKUPŠTINA CG: 27. aprila 2018. godine Šesta sjednica Prvog redovnog zasijedanja - Razmatranje predloga zakona

Šesta sjednica Prvog redovnog (proljećnjeg) zasijedanja u 2018. godini biće održana u petak, 27. april 2018. godine, sa početkom u 12:00 sati.

Više

MONSTAT: Legalni uvoz cigareta pao 59 odsto

Da šverc duvanskih proizvoda u Crnoj Gori buja i da se crno tržište po prometu izjednačilo sa legalnim, zvanično su potvrdili podaci Zavoda za statitsiku Monstat, po kojim je legalni uvoz duvanskih proizvoda za period januar-mart ove godine za 59 odsto manji nego u istom periodu prošle godine.

Više

ZAŠTITNIK LJUDSKIH PRAVA I SLOBODA: Građani se najviše žale na rad državnih i organa uprave

Sudeći po podacima iz Izvještaja o radu, građani Crne Gore se najviše žale na rad državnih i organa državne uprave, upravnih i drugih organizacija i na rad javnih službi.

Više