Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

SAOPŠTENJE SA 95. SJEDNICE VLADE CRNE GORE

Vlada Crne Gore je održala 95. sjednicu kojom je predsjedavao potpredsjednik Vlade za ekonomsku politiku i finansijski sistem Milutin Simović. Radi usklađivanja sa izmjenama Krivičnog zakonika, Zakonom o državnim službenicima i namještenicima i otklanjanja određenih nejasnoća uočenih u dosadašnjoj primjeni utvrđen je Predlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o izvršenju kazni zatvora, novčane kazne i mjera bezbjednosti.

Više

NASTAVLJEN RAD NA USAGLAŠAVANJU TEKSTA PREDLOGA ODLUKE O OBRAZOVANJU ODBORA ZA DALJU REFORMU IZBORNOG I DRUGOG ZAKONODAVSTVA: Predlog odluke će se naći kao prva tačka dnevnog reda Treće sjednice Drugog redovnog (jesenjeg) zasijedanja u 2018. godini

Na Kolegijumu predsjednika Skupštine Crne Gore nastavljen je rad na usaglašavanju teksta Predloga odluke o obrazovanju Odbora za dalju reformu izbornog i drugog zakonodavstva, koji će biti upućen Skupštini na razmatranje. Očekuje se da će konačna verzija Predloga odluke biti utvrđena na narednoj sjednici Kolegijuma predsjednika, zakazanoj za petak, 26. oktobar.

Više