Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

NACIONALNO KOORDINACIONO TIJELO ZA ZARAZNE BOLESTI: Ugostiteljski i uslužni subjekti rade od 07:00 – 18:00, zabrana napuštanja objekta stanovanja 19:00 – 5:00 časova. Mjere će se primjenjivati od 25. novembra do 8. decembra 2020. godine

Nacionalno koordinaciono tijelo za zarazne bolesti (NKT) odlučilo je, na sjednici kojom je predsjedavao predsjednik dr Kenan Hrapović, da skrati za dva sata vrijeme rada ugostiteljskih i uslužnih subjekata i da za toliko produži period zabrane napuštanja objekata stanovanja.

Više

CENTRALNA BANKA CG: Platni promet 1,2 milijarde eura

Vrijednost realizovanog platnog prometa za 22 radna dana u oktobru iznosila je 1,2 milijarde eura, što je 2,4 odsto manje nego u septembru, pokazuju podaci Centralne banke (CBCG).

Više

NOVE MOGUĆNOSTI ZA IZVOZ CRNOGORSKIH PROIZVODA NA TRŽIŠTA EU I SVIJETA

Ministarstvo poljoprivrede i Uprava za bezbjednost hrane stvorili su sve preduslove da i preduzetnici iz sektora mljekarstva dobiju EU izvozni broj i otvore novo veliko tržište za svoje proizvode. Tu priliku ovih dana iskoristila je Farma Miljanić iz Nikšića, proizvođač kozijeg sira, čiji je objekat prvi u Crnoj Gori stavljen na listu onih iz kojihse mogu izvoziti mlječni proizvodi u EU.

Više

BUDVA NAJZADUŽENIJA OPŠTINA

Opština Budva trenutno je najzaduženija crnogorska opština jer duguje ukupno 39,3 miliona eura, pokazuju zvanični podaci.

Više