Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

Arhiva dnevnih vijesti

SKUPŠTINA CG: Izborom predśednika i potpredśednika konstituisana Skupština

Na nastavljenoj Prvoj - konstitutivnoj śednici Drugog redovnog zasijedanja Skupštine Crne Gore u 2016. godini, poslanici su izabrali predśednika i potpredśednike Skupštine Crne Gore. Za predśednika je izabran Ivan Brajović, a za potpredśednike Branimir Gvozdenović i Genci Nimanbegu.

Više

EVROPSKA UNIJA (EU) I SAVJET EVROPE ZA BORBU PROTIV KORUPCIJE U CG IZDAJAJU 25 MILIONA EURA

Evropska unija (EU) i Savjet Evrope će, kroz zajednički projekat "Horizontal Facility u Crnoj Gori", vrijedan 25 miliona eura, pomagati jačanje crnogorskih institucija u obezbjeđivanju pravde i borbi protiv korupcije i diskriminacije, saopšteno je na svečanom otvaranju programa. Šef Delegacije EU u Crnoj Gori, Aivo Orav, saopštio je da će, zajedno sa partnerima iz Savjeta Evrope pružati podršku Crnoj Gori za jačanje institucionalnih kapaciteta.

Više

JAVNA RASPRAVA O KONCESIONIM AKTIMA ZA MINERALNE SIROVINE: Rasprava će trajati do 8. decembra 2016. godine

Ministarstvo ekonomije, u skladu sa članom 18 stav 3 Zakona o koncesijama ("Sl. list CG", br. 8/2009), daje na javnu raspravu koncesione akte za sljedeće mineralne sirovine: -ruda crvenog boksita na ležištima:

Više

PRODUŽEN ROK ZA DOSTAVLJANJE PROJEKTNIH PREDLOGA U OKVIRU PRVOG POZIVA IPA PREKOGRANIČNOG PROGRAMA BIH - CRNA GORA (2014-2020) DO 9. DECEMBRA 2016. GODINE

Delegacija Evropske unije u Bosni i Hercegovini, kao Ugovorno tijelo Programa, donijela je odluku da rok za dostavljanje projektnih sažetaka (Concept note) u okviru Prvog poziva IPA Prekograničnog programa Bosna i Hercegovina - Crna Gora (2014-2020) produži do 9. decembra 2016. (do 16.00h).

Više