Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

SKUPŠTINA CG: Utvrđenja mišljenja sa predlozima odgovora Ustavnom sudu povodom inicijativa za pokretanje postupaka za ocjenu ustavnosti većeg broja zakona

Osmog dana Četvrte sjednice Prvog redovnog (proljećnjeg) zasijedanja u 2019. godini, poslanici su usvojili Predlog Odluke o razmatranju položaja lica sa invaliditetom u Crnoj Gori i Izvještaj o radu Odbora za bezbjednost i odbranu za 2018. godinu.

Više

ZAKON O SVETKOVANjU VJERSKIH PRAZNIKA: Povodom Vaskrsa neradni dani su petak 26. april, nedjelja 28. april i ponedjeljak 29. april 2019. godine

Povodom predstojećeg vjerskog praznika Vaskrsa, za zaposlene pravoslavne vjeroispovjesti, Ministarstvo rada i socijalnog staranja, daje saopštenje za javnost.

Više

NACRT ZAKONA O FISKALIZACIJI U PROMETU PROIZVODA I USLUGA: Unija poslodavaca tvrdi da Nacrt zakona ne nudi rješenje za suzbijanje sive ekonomije. Ministarstvo finansija bez odgovora zašto kasni zakon čiji je cilj bolja naplata poreza

Iako je Ministarstvo finansija, u cilju suzbijanja sive ekonomije i povećane naplate poreza, planiralo da od 1. januara ove godine zamijeni fiskalne kase iz prodavnica elektronskim uređajima (računarima) koji bi bili povezani sa Poreskom upravom (PU) da bi prodavci prije izdavanja svakog računa kupcu za tu radnju tražili odobrenje od PU, to rješenje nije zaživjelo.

Više

OD 26. APRILA 2019. GODINE UKIDA SE ŠTAMPANJE NOVČANICE OD 500 EURA

Njemačke i austrijske centralne banke novčanicu od 500 eura izdaju u opticaj još samo do ovog petka, 26. aprila 2019. godine.

Više