Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine
glavna-slika
Email Print

SKUPŠTINA CG: Utvrđenja mišljenja sa predlozima odgovora Ustavnom sudu povodom inicijativa za pokretanje postupaka za ocjenu ustavnosti većeg broja zakona

25.04.2019.


Osmog dana Četvrte sjednice Prvog redovnog (proljećnjeg) zasijedanja u 2019. godini, poslanici su usvojili Predlog Odluke o razmatranju položaja lica sa invaliditetom u Crnoj Gori i Izvještaj o radu Odbora za bezbjednost i odbranu za 2018. godinu.

Takođe, Skupština Crne Gore je utvrdila Mišljenje sa predlogom odgovora Ustavnom sudu Crne Gore povodom inicijative za pokretanje postupka za ocjenu ustavnosti Zakona o finansiranju Saveza udruženja boraca narodnooslobodilačkog rata Crne Gore, Mišljenje sa predlogom odgovora Ustavnom sudu Crne Gore povodom inicijative za pokretanje postupka za ocjenu ustavnosti odredaba člana 12 stav 2 Zakona o sprečavanju korupcije, Mišljenje sa predlogom odgovora Ustavnom sudu Crne Gore povodom predloga za ocjenu ustavnosti odredbe člana 42 stav 1 tačka 2 Zakona o penzijskom i invalidskom osiguranju, Mišljenje sa predlogom odgovora Ustavnom sudu Crne Gore povodom inicijative za poktretanje postupka za ocjenu ustavnosti člana 48 stav 2 Zakona o finansijskom lizingu, faktoringu, otkupu potraživanja, mikrokreditiranju i kreditno-garantnim poslovima, Mišljenje sa predlogom odgovora Ustavnom sudu Crne Gore povodom inicijative za ocjenu ustavnosti odredbe člana 139 stav 1 tačka 1 Zakona o radu i Mišljenje sa predlogom odgovora Ustavnom sudu Crne Gore povodom inicijative za ocjenu ustavnosti odredbe člana 54 stav 2 Zakona o poreskoj administraciji.

U okviru tačke Izbori i imenovanja poslanici su usvojili Predlog odluke o razrješenju jednog člana Upravnog odbora Fonda za zaštitu i ostvarivanje manjinskih prava.


IZVOR: Vebsajt Skupštine, 24.04.2019.


Naslov. Redakcija