Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

OGLAS ZA POPUNJAVANJE SLOBODNIH RADNIH MJESTA U SLUŽBI USTAVNOG SUDA CRNE GORE

1. Ustavno-sudski/a savjetnik/ca u Sektoru za stručne poslove iz nadležnosti suda, Odjeljenje za normativu,

Više

NACRT ZAKONA O PRIVREDNIM DRUŠTVIMA: Velika privredna društva, koja su taj status stekla po osnovu zakona o računovodstvu i reviziji, imaće obavezu da formiraju organe upravljanja i organizuju poslovanje kao akcionarska društva iako su registrovani u drugom obliku

Nacrt zakona o privrednim društvima najviše će uticati na organizaciju poslovanja preduzeća u smislu veće administracije, transparentnosti i odgovornosti za poslovanje, smatraju u Privrednoj komori (PKCG).

Više

JAVNI POZIV NVO-IMA ZA ČLANA RADNE GRUPE ZA POGLAVLJE 7 - PRAVO INTELEKTUALNE SVOJINE

Ministarstvo evropskih poslova poziva nevladine organizacije koje se bave temama iz oblasti prava intelektualne svojine da dostave predlog za izbor tri predstavnika/ce u sastav radne grupe za učešće u pripremi pregovora o poglavlju 7 – Pravo intelektualne svojine.

Više

CRNOGORSKE INSTITUCIJE USPJEŠNE U KORIŠTENJU TAJEKS INSTRUMENTA: Tokom 2016. u Crnoj Gori je organizovan 131 događaj, najviše u oblasti pravosuđa, borbe protiv korupcije i organizovanog kriminala i u oblasti azila

Crna Gora je najveći korisnik Tajeks instrumenta, ne samo u među državama Zapadnog Balkana nego i među svim korisnicima ovog instrumenta: sa organizovanih 556 događaja od 2014. i uloženih 3,5 milion eura tehničke podrške. Tokom 2016. u Crnoj Gori je organizovan 131 događaj, najviše u oblasti pravosuđa, borbe protiv korupcije i organizovanog kriminala i u oblasti azila, saopšteno je na prezentaciji ovog instrumenta koja je održana u Podgorici u organizaciji Ministarstva evropskih poslova.

Više