Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

VLADA CG: Odluke Vlade donijete bez održavanja sjednice

Vlada Crne Gore je u ponedjeljak, 20. avgusta 2018. godine, bez održavanja sjednice, na osnovu pribavljenih saglasnosti većine članova Vlade, u skladu s članom 10 Uredbe o Vladi Crne Gore ("Sl. list CG", br. 80/2008, 14/2017 i 28/2018)

Više

CRNA GORA NEMA ZAKON KOJIM BI SE REHABILITOVALI GOLOOTOČANI

U Crnoj Gori do danas nije donešen zakon kojim bi se rehabilitovali i obeštetili Golootočani ili članovi njihovih užih porodica, iako je Vlada obećavala da će ovo pitanje uvrstiti na svoju agendu, navode iz Centra za građansko obrazovanje (CGO).

Više

CENTRALNA BANKA CG: U prvih šest mjeseci 2018. godine uloženo 403 miliona, dok se odlilo 250 miliona eura

Ukupan priliv stranih direktnih investicija (SDI) u prvoj polovini godine iznosio je 403,6 miliona eura, dok se istovremeno iz zemlje odlilo 250 miliona eura, pokazuju preliminarni podaci Centralne banke (CBCG).

Više

UPRAVA ZA INSPEKCIJSKE POSLOVE: Tokom avgusta 2018. godine zatečeno 216 radnika na crno

Od početka ljetnje turističke sezone Turistička, Inspekcija rada, Sanitarna, Zdravstvena i Tržišna inspekcija vrše pojačani nadzor u svim turističkim gradovima, a u samo prve dvije nedjelje avgusta obavljeno je 568 kontrola u oblastima ugostiteljstva, građevinarstva, trgovine i zanatstva..

Više