Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine
glavna-slika
Email Print

VLADA CG: Odluke Vlade donijete bez održavanja sjednice

24.08.2018.


Vlada Crne Gore je u ponedjeljak, 20. avgusta 2018. godine, bez održavanja sjednice, na osnovu pribavljenih saglasnosti većine članova Vlade, u skladu s članom 10 Uredbe o Vladi Crne Gore ("Sl. list CG", br. 80/2008, 14/2017 i 28/2018), donijela Odluku o izradi lzmjena i dopuna Državne studije lokacije "Sektor 5" – Kumbor i Odluku o određivanju rukovodioca izrade lzmjena i dopuna Držvne studije lokacije "Sektor 5" – Kumbor i utvrdila Nacrt Državne studije lokacije "Sektor 2" – ušće Sutorine – lgalo s Programom održavanja Javne rasprave, u trajanju od 15 dana i Nacrt izmjena i dopuna Državne studije lokacije "Sektor16" – Kotor s Programom održavanja Javne rasprave, u trajanju od 15 dana.

Ministarstvo održivog razvoja i turizma, koje je predlagač materijala, zaduženo je da javne rasprave organizuje u skladu sa Programom održavanja javne rasprave i da nakon toga, pripremi i Vladi dostavi Predlog Državne studije lokacije "Sektor 2" – ušće Sutorine – lgalo, s lzvještajem o javnoj raspravi i Predlog izmjena i dopuna Državne studije lokacije "Sektor 16" – Kotor, s lzvještajem o javnoj raspravi.


IZVOR: Vebsajt Vlade, 22.08.2018.


Naslov: Redakcija