Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

OCJENA USTAVNOSTI I ZAKONITOSTI: Podnijeta inicijativa za ocjenu ustavnosti i zakonitosti Statuta Glavnog grada

Ustavnom sudu Podnijeta je inicijativa za ocjenu ustavnosti i zakonitosti odredbe Statuta Glavnog grada ("Sl. list RCG - Opštinski propisi", br. 28/2006 i "Sl. list CG - Opštinski propisi", br. 39/2010 i 18/2012 - dalje: Statut) koja propisuje da je u Gradskoj opštini Tuzi u službenoj upotrebi i albanski jezik.

Više

SKUPŠTINA CG: 27. decembra 2016. godine Četvrta śednica Drugog redovnog zasijedanja - Razmatranje predloga zakona

Četvrta śednica Drugog redovnog (jesenjeg) zasijedanja Skupštine Crne Gore u 2016. godini, održaće se u utorak 27. decembra 2016. godine, sa početkom u 10:00 sati.

Više

PREDLOG ZAKONA O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O SOCIJALNOJ I DJEČJOJ ZAŠTITI: Odgađa se uvođenje dječjeg dodatka za djecu čiji su roditelji nezaposleni i ne primaju nikakva socijalna davanja za godinu dana

Uvođenje dječjeg dodatka treba odgoditi na godinu dana, predviđeno je Predlogom zakona o izmjenama i dopunama Zakona o socijalnoj i dječjoj zaštiti, koji je stigao u Skupštinu u okviru vladinih mjera za konsolidaciju finansija.

Više