Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

NACRT ZAKONA O IZMJENAMA I DOPUNAMA KRIVIČNOG ZAKONIKA CRNE GORE: Mreža za afirmaciju nevladinog sektora traži da se Nacrtom zakona kriminalizuje nezakonito bogaćenje javnih funkcionera i podmićivanja poslanika

Mreža za afirmaciju nevladinog sektora (MANS) je, u komentarima na predloženi Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Krivičnog zakonika Crne Gore, predložila kriminalizaciju nezakonitog bogaćenja javnih funkcionera i podmićivanja poslanika.

Više

UPRAVA CARINA: U januaru 2017. godine naplaćeno 34,28 miliona eura

Uprava carina je u januaru 2017. godine naplatila 34,28 miliona eura neto prihoda, od čega se najviše odnosilo na porez na dodatu vrijednost (PDV) pri uvozu.

Više

PRIPREMLJEN PLAN PRIVATIZACIJE ZA 2017. GODINU

Savjet za privatizaciju i kapitalne projekte je utvrdio Nacrt odluke o planu privatizacije za ovu godinu.

Više

FOND ZA ZDRAVSTVENO OSIGURANJE: Od 1. marta 2017. godine refundacija nabavke ljekova u visini cijene koštanja, a najviše do maksimalne cijene lijeka koju je utvrdila Agencija za ljekove i medicinska sredstva

Fond za zdravstveno osiguranje će osiguranicima od 1. marta 2017. godine refundirati nabavku ljekova u visini cijene koštanja, a najviše do maksimalne cijene lijeka koju je utvrdila Agencija za ljekove i medicinska sredstva (CALIMS), saopštio je direktor Fonda Sead Čirgić.

Više