Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

VLADA CG: Utvrđen Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Crne Gore i Vlade Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije i Sjeverne Irske koji se odnosi na vazdušni saobraćaj

Vlada Crne Gore je, na 15. sjednici održanoj 18. marta 2021. godine kojom je predsjedavao premijer prof. dr Zdravko Krivokapić, utvrdila Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Crne Gore i Vlade Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije i Sjeverne Irske koji se odnosi na vazdušni saobraćaj.

Više

PRIHOD PRIMORSKIH OPŠTINA MANJI SKORO 10 MILIONA EURA

Na teritoriji šest primorskih opština tokom perioda korona epidemije prošle godine je zabilježen pad u naplati poreza na dohodak građana od 9,8 miliona eura, odnosno, 21 odsto, u odnosu na uporedni period 2019. godine. S druge strane, Podgorica i Nikšić, kao dva najveća grada, na istom su nivou.

Više

CENTRALNA BANKA CG: Platni promet u februaru 928,53 miliona eura

Vrijednost realizovanog platnog prometa za 20 radnih dana u februaru iznosila je 928,53 miliona eura, što je 13,7 odsto više nego u januaru, pokazuju podaci Centralne banke (CBCG).

Više

EVROPSKA KOMISIJA POZDRAVILA UKIDANJE EKONOMSKOG DRŽAVLJANSTVA

Stav Vlade da obustavi program ekonomskog državljanstva krajem godine naišao je na pozitivan odgovor evropskih partnera, čime je dodatno demonstriran značaj evropske perspektive za suštinski razvoj društva i dostizanje evropskih standarda, ocijenila je glavna pregovaračica sa EU, Zorka Kordić.

Više