Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

JAVNA RASPRAVA O NACRTU ZAKONA O USPOSTAVLJANJU OKVIRA ZA ZAŠTITU MORSKE SREDINE: Rasprava će trajati do 1. aprila 2019. godine

Na osnovu člana 12 Uredbe o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija ("Sl. list CG", br. 41/2018),

Više

NACRT ZAKONA O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O PREVOZU U DRUMSKOM SAOBRAĆAJU: Okrugli sto o Nacrtu zakona 25. marta 2019. godine u Podgorici

Ministarstvo saobraćaja i pomorstva obavještava zainteresovanu javnost da će se okrugli sto povodom Nacrta zakona o izmjenama i dopunama Zakona o prevozu u drumskom saobraćaju, održati 25. marta 2019. godine, u Hotelu "CentreVille"- Conference room 1, Podgorica, u 10 sati.

Više

JAVNE KONSULTACIJE O NACRTU STRATEGIJE RAZVOJA NACIONALNOG BRENDA 2020-2025. GODINE

Na osnovu člana 12 Uredbe o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija ("Sl. list CG", br. 41/2018)

Više

CENTRANLA BANKA PRIPREMA SERVIS ZA INSTANT PLAĆANJA

Centralna banka (CBCG) počela je pripremne aktivnosti za uvođenje servisa instant plaćanja u Crnoj Gori, saopštio je njen guverner Radoje Žugić.

Više

DUG VELIKIH PORESKIH OBVEZNIKA 34,5 MILIONA EURA

Ukupan dug velikih poreskih obveznika, kojih trenutno ima 254, iznosi 34,5 miliona eura, pokazuju podaci Poreske uprave koji se odnose na kraj prošle godine.

Više

OBAVEZA OPERATORA O AKTIVIRANJU MJERA RODITELJSKE KONTROLE ZA NEPRIMJEREN PROGRAMSKI SADRŽAJ

Operatori medija u Crnoj Gori od 18. marta 2019. godine su dužni da za programske sadržaje koji mogu štetiti fizičkom, mentalnom ili moralnom razvoju maloljetnika, u periodu od 6 do 23 sata, aktiviraju mjere roditeljske kontrole, odnosno uvedu obavezno pinovanje tih sadržaja, saopštila je Agencija za elektronske medije.

Više