Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

PORESKA UPRAVA OBJAVILA JE PRELIMINARNU VERZIJU DOKUMENTA FUNKCIONALNE SPECIFIKACIJE ELEKTRONSKE FISKALIZACIJE KOJIM SE OBJAŠNJAVA KAKO ĆE FUNKCIONISATI SISTEM: Primjena od prvog januara

Elektronska fiskalizacija će početi da se primjenjuje od 1. januara, a nezvanične procjene govore da će u budžet sliti više desetina miliona eura dodatnih prihoda.

Više

POČINJE IMPLEMENTACIJA ZAKONA O PIO

Vlada Crne Gore saopštila je da počinje implementacija Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o Penzijskom i invalidskom osiguranju.

Više

DRŽAVNO TUŽILAŠTVO PODSJEĆA JAVNOST DA SU ZA KRIVIČNA DJELA PROTIV IZBORNIH PRAVA NADLEŽNA OSNOVNA DRŽAVNA TUŽILAŠTVA

Usljed neadekvatnog tumačenja zakonskih propisa, Državno tužilaštvo podsjeća javnost da su za krivična djela protiv izbornih prava nadležna osnovna državna tužilaštva.

Više

VLADA ISPLATILA 224.700 EURA POMOĆI RIBARIMA U CILJU SANIRANJA POSLJEDICA PANDEMIJE COVID-19

Kroz Poseban Vladin program podrške poljoprivredi i ribarstvu koji je donešen sa ciljem saniranja posljedica pandemije COVID-19, putem Programa intervencija na tržištu isplaćena je podrška dohotku za 200 ribara koji su nosioci dozvole za obavljanje privrednog ribolova na moru, u iznosu od 224.700 €.

Više

OBJAVLJEN JAVNI POZIV ZA SUBVENCIONISANJE KAMATE KREDITA ZA TURIZAM I UGOSTITELJSTVO

U okviru trećeg paketa socio-ekonomskih mjera koji je Vlada Crne Gore usvojila 23. jula u cilju pomoći turističkoj privredi kreirane su kratkoročne i dugoročne mjere – Podrška sektoru turizma.

Više