Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

ZAKON O REPROGRAMU PORESKOG POTRAŽIVANJA: Kroz primjenu Zakona uplaćeno oko 10,2 miliona eura

Naplata budžetskih prihoda ide odličnom dinamikom, prihodi su za više miliona eura veći kako od planiranih za ovu tako i od ostvarenih 2016. godine, što je rezultat predanog rada nadležnih službi na terenu ali i novih zakonskih rješenja, ocijenjeno je na sastanku predsjednika Vlade Crne Gore Duška Markovića i direktora Uprave carina Vladana Jokovića, Poreske uprave Miomira M. Mugoše i Uprave za inspekcijske poslove Alije Košute i njihovih pomoćnika.

Više

RASPRAVA O PREDLOGU PRAVILNIKA O MINIMALNOM KVALITETU ŽITA, MLINSKIH I PEKARSKIH PROIZVODA I TJESTENINA 24. JULA 2017. GODINE

U ponedjeljak 24. jula 2017. godine u 10 časova će se održati sastanak sa predstavnicima Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja, na kojem će se raspravljati o Predlogu pravilnika o minimalnom kvalitetu žita, mlinskih i pekarskih proizvoda i tjestenina.

Više

JAVNI POZIV NVO ZA SEKTORSKE RADNE GRUPE IPA 2014-2020, SEKTOR OBRAZOVANJE, ZAPOŠLJAVANJE I SOCIJALNE POLITIKE: Rok za podnošenje prijedloga je 8 dana od dana objavljivanja ovog poziva

Ministarstvo evropskih poslova poziva nevladine organizacije koje se bave temama iz sektora Obrazovanja, zapošljavanja i socijalnih politika da dostave predlog za izbor tri predstavnika/ce u sastav sektorske radne grupe za planiranje i programiranje Instrumenta pretpristupne podrške 2014-2020 za sektor Obrazovanje, zapošljavanje i socijalne politike.

Više