Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

MINISTARSTVO FINANSIJA: Kredit kod Svjetske banke, u visini od 90 miliona dolara, do kraja 2017. godine

Ministarstvo finansija očekuje da do kraja godine ugovori aranžman sa Svjetskom bankom (SB) koji bi bio zaključen u eurima, a u visini od 90 miliona dolara, saopšteno je iz tog Vladinog resora.

Više

GRAĐANSKA ALIJANSA: Primetan pad povjerenja crnogorskih građana u Evropsku uniju

Posljednja istraživanja, koja su pokazala pad povjerenja crnogorskih građana u Evropsku uniju (EU), treba da zabrinu kompletno društvo a Vladu natjeraju na konkretne akcije, saopšteno je iz Građanske alijanse.

Više

MINISTARSTVO ZDRAVLJA: U prvih šest mjeseci 2017. godine podnijeto 1.115 prigovora pacijenata. Žalbe se odnose na kvalitet zdravstvenih usluga, postupke zdravstvenih radnika ili saradnika, dužinu čekanja na zdravstvene usluge i organizaciju rada zdravstvenih službi

U prvih šest mjeseci 2017. godine Ministarstvu zdravlja i crnogorskim zdravstvenim ustanovama podnijeto je čak 1.115 prigovora pacijenata koji su se najvećim dijelom odnosili na kvalitet zdravstvenih usluga, postupke zdravstvenih radnika ili saradnika, dužinu čekanja na zdravstvene usluge i organizaciju rada zdravstvenih službi.

Više

WIZZ AIR OD 29. OKTOBRA 2017. GODINE UKIDA DOPLATU ZA RUČNI PRTLJAG: U kabinu putnik će moći da unese jedan komad ručnog prtljaga maksimalnih dimenzija 55x40x23 cm

Putnici aviokompanije Vizer (Wizz Air) od 29. oktobra 2017. godine neće plaćati doplatu za unošenje u putničku kabinu ručnog prtljaga većih dimenzija na svim letovima, saopštila je ta kompanija.

Više