Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

EU: Crna Gora 20 juna 2017. godine otvara poglavlja 1 i 22 i zatvara poglavlje 30

Crna Gora će na Međuvladinoj konferenciji koja će se održati 20. juna 2017. godine u Luksemburgu otvoriti pregovore u dva poglavlja: 1. Sloboda kretanja robe i 22. Regionalna politika i koordinacija strukturnih instrumenata i privremeno zatvoriti pregovore u Poglavlju 30. Vanjski odnosi.

Više

PREDLOG ZAKONA O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O MEĐUNARODNIM RESTRIKTIVNIM MJERAMA: Propisuje se režim raspolaganja imovinom i sredstvima fizičkih i pravih lica koja su označena kao teroristi, terorističke organizacije ili njihovi finansijeri. Licu kome je ograničeno raspolaganje imovinom i sredstvima omogućena je sudska zaštita mogućnošću pokretanja upravnog spora

Predlogom zakona o izmjenama i dopunama Zakona o međunarodnim restriktivnim mjerama, koji se nalazi u skupštinskoj proceduri, propisuje se režim njihovog uvođenja, odnosno raspolaganje imovinom i sredstvima fizičkih i pravih lica koja su označena kao teroristi, terorističke organizacije ili njihovi finansijeri.

Više

CENTRALNI REGISTAR PRIVREDNIH SUBJEKATA OD 19. JUNA 2017. GODINE U NOVIM PROSTORIJAMA

Poreska uprava je, u cilju obezbjeđivanja boljih uslova neophodnih za funkcionisanje Centralnog registra privrednih subjekata, pružanje usluga i uspješnu komunikaciju sa strankama, obezbijedila nove prostorije za rad ovog Odsjeka.

Više