Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

NACIONALNO KOORDINACIONO TIJELO ZA ZARAZNE BOLESTI: Uskoro otvaranje crnogorskih aerodroma za saobraćaj generalne avijacije

Nacionalno koordinaciono tijelo za zarazne bolesti je, u okviru stvaranja pretpostavki za početak ljetne turističke sezone, donijelo odluku o otvaranju naših aerodroma za letove generalne avijacije ka Crnoj Gori i iz Crne Gore. Nadležni subjekti zaduženi su da sjutra donesu odgovarajuća uputstva i naredbe.

Više

PRODUŽEN ROK ZA PODNOŠENJE PRIJAVA ZA SUBVENCIJE APRILSKIH I MAJSKIH ZARADA

Vlada je do 31. maja odnosno 30. juna produžila rok za podnošenje zahtjeva za subvencije aprilskih, odnosno majskih zarada.

Više

CENTRALNA BANKA CG: Kamatne stope u padu

Prosječna ponderisana efektivna kamatna stopa na odobrene kredite, koja obuhvata sve njihove troškove, pala je u martu 0,01 procentni poen i iznosila je 5,96 odsto, pokazuju podaci (CBCG).

Više

PRIREĐIVAČI IGARA NA SREĆU OSLOBOĐENI KONCESIONE NAKNADE ZA PERIOD DOK SU TRAJALE MJERE ZABRANE RADA

Vlada Crne Gore prihvatila je zahtjev 36 privrednih društava koja priređuju igre na sreću i oslobodila ih je plaćanja fiksnog dijela koncesione naknade za period dok su trajale mjere zabrane rada, kako bi se zaustavilo širenje novog virusa korona. Radi se o koncesionim naknadama koje plaćaju vlasnici kladionica i automata za igre na sreću.

Više

PORESKA UPRAVA: Područne jedinice počele rad sa strankama

Područne jedinice Poreske uprave (PU) počele su od ponedeljka rad sa strankama, uz poštovanje preporučenih mjera za prevenciju širenja zarazne bolesti Covid-19.

Više