Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

ZAKON O POREZU NA DOBIT PRAVNIH LICA: Građanski pokret Ura predlaže izmjene Zakona kojima je predviđeno povećanje stope poreza po odbitku za kompanije koje dolaze sa of šor destinacija

Građanski pokret URA će predložiti povećanje poreza za kompanije koje izvlače novac ka off-shore destinacijama, jer, kako kažu, žele da favorizuju kompanije koje imaju svoje "ime i prezime", iza kojih stoje realni ljudi sa mjerljivim rezultatima rada, "a ne kompanije kojima Crna Gora služi samo kao destinacija za pranje novca", ukazao je potpredsjednik pokreta URA Miloš Konatar.

Više

PREDLOG ZAKONA O PLANIRANJU PROSTORA I IZGRADNJI OBJEKATA: Pojedine NVO protive se usvajanju Zakona

Društvo prijatelja bokeške baštine i NVO Expeditio iz Kotora pozvali su Vladu i Skupštinu Crne Gore da, zbog njegove štetnosti, odustanu od usvajanja Predloga zakona o planiranju prostora i izgradnji objekata koji je jedina tačka dnevnog reda vanredne sjednice crnogorskog parlamenta zakazane za 26. septembar 2017. godine.

Više

UREDBA O NAČINU OBRAZOVANJA MAKSIMALNIH MALOPRODAJNIH CIJENA NAFTNIH DERIVATA: Od 19. septembra 2017. godine gorivo skuplje dva do tri centa

Cijene goriva u Crnoj Gori od 19. septembra 2017. godine će biti veće dva do tri centa, saopšteno je iz Ministarstva ekonomije.

Više

REFORMA JAVNOG SEKTORA: Broj zaposlenih u javnom sektoru biće poznat do kraja 2017. godine

Krajem godine biće poznato koliko je zaposlenih u javnom sektoru, nakon što resorna ministarstva urade analize. Dok u Sindikatu uprave smatraju da viška zaposlenih nema, u civilnom sektoru tvrde suprotno.

Više