Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

ZAKON O FISKALIZACIJI U PROMETU PROIZVODA I USLUGA: Objavljen drugi set odgovora PU radi edukacije i informisanja poreskih obveznika o preduslovima koje treba obezbijediti za sprovođenje fiskalnog servisa

Poreska uprava (PU) objavila je drugi set često postavljanih pitanja u vezi sa projektom elektronske fiskalizacije radi edukacije i informisanja poreskih obveznika o preduslovima koje treba obezbijediti za sprovođenje fiskalnog servisa.

Više

ZAKON O PLANIRANJU PROSTORA I IZGRADNJI OBJEKATA: Od naknade za bespravne objekte opštine prihodovale 1,63 miliona €

Crnogorske opštine naplatile su ukupno 1,63 miliona eura naknada za komunalne opremanje za bespravne objekte, pokazuju podaci prezentovani na sjednici Vlade u četvrtak. Prema istim podacima, naplaćeno je 50 odsto ukupno obračunatog prihoda.

Više

ZAKONSKI REGULISATI STROŽE KAZNE ZA IZAZIVANJE POŽARA NA OTVORENOM PROSTORU

Podgorička Služba zaštite i spašavanja inicijator je formiranja Savez vatrogasaca Crne Gore čiji će zadatak, između ostalog biti, da u narednom periodu promijeni zakonsku regulativu koja se tiče kaznene politike za izivanje požara na otvorenom prostoru.

Više

CENTRALNA BANKA CG: Platni promet 1,16 milijardi eura

Vrijednost realizovanog platnog prometa za 21 radni dan u avgustu iznosila je 1,16 milijardi eura, što je 7,9 odsto manje nego u julu, pokazuju podaci Centralne banke (CBCG).

Više