Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

SKUPŠTINA CG: 24. jula 2017. godine Trinaesta - posebna sjednica Prvog redovnog zasijedanja - Premijerski sat i poslanička pitanja

Trinaesta - posebna sjednica Prvog redovnog (proljećnjeg) zasijedanja održaće se u ponedjeljak, 24. jula 2017. godine, sa početkom u 12.00 sati.

Više

SKUPŠTINA CG: 26. jula 2017. godine Četrnaesta sjednica Prvog redovnog zasijedanja - Razmatranje predloga zakona

Četrnaesta sjednica Prvog redovnog (proljećnjeg) zasijedanja održaće se u srijedu, 26. jula 2017. godine, sa početkom u 11.00 sati.

Više

PREDLOG ZAKONA O VOJSCI CRNE GORE: Uvodi se dobrovoljno služenje vojnog roka sa oružjem

Vojna obaveza je, kako se navodi, čast, pravo i dužnost crnogorskih državljana da učestvuju u pripremi za odbranu i angažuju se samo u uslovima ratnog ili vanrednog stanja, u skladu sa zakonom

Više

JAVNA RASPRAVA O NACRTU ZAKONA O FINANSIJSKOM LIZINGU, FAKTORINGU, OTKUPU POTRAŽIVANJA, MIKROKREDITIRANJU I KREDITNO-GARANTNIM POSLOVIMA: Rasprava će trajati do 1. septembra 2017. godine

Ministarstvo finansija, u skladu sa Uredbom o postupku i načinu sprovođenja javne rasprave u pripremi zakona (“Sl. list CG”, broj 12/2012) obavještava zainteresovanu javnost da pokreće javnu raspravu o Nacrtu zakona o finansijskom lizingu, faktoringu, otkupu potraživanja, mikrokreditiranju i kreditno-garantnim poslovima, koji je pripremila Centralna banka Crne Gore.

Više

PORESKA UPRAVA: U porastu naplata poreskih prihoda

Poreska uprava u prvoj polovini 2017. godine naplatila je 430 miliona eura prihoda ili 16 miliona više u odnosu na isti prošlogodisnji period, navode u Poreskoj upravi. Ohrabruje, kažu to što naplata PDV-a ima trend rasta.

Više