Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

EVROPSKI SUD ZA LJUDSKA PRAVA: Crna Gora nije povrijedila prava Igora Vujovića

Evropski sud za ljudska prava u Strazburu u predmetu Igor Vujović protiv Crne Gore, utvrdio je da nije bilo povrede člana 6 st.1 Evropske konvencije o ljudskim pravima.

Više

SKUPŠTINA CG: 20. maja 2018. godine sedma sjednica Prvog redovnog zasijedanja

Sedma sjednica Prvog redovnog (proljećnjeg) zasijedanja biće održana 20. maja 2018. godine, sa početkom u 12:00 sati, u Vladinom domu na Cetinju.

Više

ZAKON O DRŽAVNIM I DRUGIM PRAZNICIMA: Neradni dani povodom Dana nezavisnosti ponedeljak 21. i utorak 22. maj 2018. godine

Na osnovu Zakona o državnim i drugim praznicima ("Sl. list RCG", br. 27/2007 i "Sl. list CG", br. 36/2013), Dan nezavisnosti se praznuje 21. i 22. maja.

Više

JAVNA RASPRAVA O NACRTU ZAKONA O DRŽAVNOJ UPRAVI: Rasprava će trajati 40 dana

Na osnovu čl. 6 i 11 stav 1 Uredbe o postupku i načinu sprovođenja javne rasprave u pripremi zakona ("Sl. list CG", br. 12/2012), Ministarstvo javne uprave daje na javnu raspravu Nacrt zakona o državnoj upravi i upućuje javni poziv građanima, naučnim i stručnim institucijama, državnim organima, Glavnom gradu, Prijestonici, opštinama, strukovnim udruženjima, političkim strankama...

Više

U PRIPREMI ZAKON O SLOBODI VJEROISPOVIJESTI: Biće riješeno pitanje vjerskih škola

Vlada Crne Gore obavijestila je ombudsmana Šućka Bakovića da će pitanje organizacije obrazovnih programa u vjerskim školama na cjelovit način urediti posebnim propisom, odnosno Zakonom o slobodi vjeroispovijesti, koji će biti utvrđen do kraja godine.

Više