Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

ZAKAZANA SJEDNICA SKUPŠTINE CRNE GORE

Prva - posebna sjednica Prvog redovnog (proljećnjeg) zasijedanja u 2021. godini biće održana u četvrtak, 25. marta, u zgradi Skupštine Prijestonice Cetinje, sa početkom u 12:00 časova.

Više

UPRAVA PRIHODA PODSJEĆA PRAVNA LICA: 31. marta ističe rok za dostavu finansijskih iskaza i godišnje prijave poreza na dobit

Uprava prihoda podsjeća poreske obveznike da je zakonski rok za dostavu finansijskih iskaza i godišnje prijave poreza na dobit pravnih lica za 2020. godinu, kao i za uplatu poreza na dobit 31. mart 2021. godine.

Više

AGENCIJA ZA SPRJEČAVANJE KORUPCIJE PODSJEĆA: 31. marta ističe rok za dostavljanje završnog računa i konsolidovanog finansijskog izvještaja političih subjekata

Uređen sistem kontrole finansijskih aktivnosti političkih subjekata važan je mehanizam prevencije korupcije i jačanja ambijenta vladavine prava.

Više

ZA IZLAZAK IZ NATO-a 50% GRAĐANA CRNE GORE

Ukoliko bi mogli da glasaju za ostanak Crne Gore u NATO, 30 odsto građana bi podržalo tu odluku, dok bi 50 odsto populacije glasalo za izlazak zemlje iz Alijanse, pokazao je izvještaj NATO-a za 2020. godinu.

Više

INFLACIJA U FEBRUARU VEĆA ZA 0,5 ODSTO

Cijene proizvoda i usluga lične potrošnje, mjerene indeksom potrošačkih cijena (CPI), u februaru su, u odnosu na januar, bile u prosjeku više 0,5 odsto, pokazuju podaci Monstata.

Više

DEFICIT BUDŽETA U JANUARU 39 MILIONA

Državni budžet je u januaru prihodovao 88,6 miliona eura, dok su istovremeno rashodi bili 127,4 miliona pa je deficit iznosio 39 miliona eura, pokazuju podaci Centralne banke (CBCG).

Više

ELEKTRONSKI UPIS PRVAKA OD 1. APRILA

Ministarstvo prosvjete, nauke, kulture i sporta poslalo je 12. marta dopis osnovnim školama u kom se navodi da se prijave za upis đaka u prvi razred osnovne škole može podnositi od 1. aprila. To je, kako je saopšteno Dnevnim novinama, moguće učiniti putem web adrese www.upisi.edu.me.

Više