Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

VLADA CG: Donijeta Odluka o obračunskoj vrijednosti za zaposlene u javnom sektoru za fiskalnu 2019. godinu

Vlada Crne Gore je na 109. sjednici, kojom je predsjedavao premijer Duško Marković, utvrdila Predlog zakona o potvrđivanju Protokola uz Sjevernoatlantski ugovor o pristupanju Republike Sjeverne Makedonije i uputila ga Parlamentu na usvajanje po skraćenoj proceduri.

Više

NACRT ZAKONA O MEDIJIMA: Akcija za ljudska prava dostavila predloge amandmana na Nacrt zakona

Akcija za ljudska prava (HRA) dostavila je Ministarstvu kulture predloge 11 amandmana na Nacrt zakona o medijima, koji se tiču preciziranja zaštite prava na privatnost i isključenja odgovornosti novinara za štetu.

Više

KODEKS MEDICINSKE ETIKE I DEONTOLOGIJE: Ljekarima zabranjeno da primaju poklone

Ljekarska komora je utvrdila Kodeks medicinske etike i deontologije kojim je propisano da je, osim redovne i definisane naknade za ljekarski rad, u obliku plate ili honorara, i zadovoljstva što je pomogao pacijentu, drugo sticanje materijalne ili bilo koje druge koristi iz njegovog ljekarskog rada, u suprotnosti sa Etičkim kodeksom.

Više

CENTRALNA BANKA CG: Dug sa blokiranih računa porastao na 678 miliona

Posljednjeg dana januara ove godine registrovan je 17.651 izvršni dužnik čiji račun je bio blokiran za ukupni iznos od 677.672.766,93 eura, pokazuju novi podaci Centralne banke Crne Gore.

Više