Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

INSPEKCIJSKI ORGANI: Povećani naplata prihoda i fiskalna disciplina, a od 2018. godine koordinacija i rashodne strane budžeta

Predsjednik Vlade Duško Marković ocijenio je na sastanku sa rukovodiocima organa inspekcije da je praksa redovnih koordinacija, uvedena na početku mandata 41. Vlade Crne Gore, dala dobre rezultate koji se ogledaju prije svega u povećanju naplate prihoda i većoj fiskalnoj disciplini i najavio da će od naredne godine slične redovne sastanke održavati i radi koordinacije rashodne strane budžeta.

Više

POTPISAN MEMORANDUM O SARADNJI U OBLASTI ELEKTRONSKIH KOMUNIKACIJA I ZAŠTITE LIČNIH PODATAKA

Agencija za zaštitu ličnih podataka i slobodan pristup informacijama i Agencija za elektronske komunikacije i poštansku djelatnost su 14.11.2017. godine potpisali Memorandum o saradnji u oblasti elektronskih komunikacija i zaštite ličnih podataka. Memorandum su potpisali predsjednik Savjeta Agencije za zaštitu ličnih podataka i slobodan pristup informacijama Muhamed Gjokaj i izvršni direktor Agencije za elektronske komunikacije i poštansku djelatnost Darko Grgurović.

Više

PORESKA UPRAVA: Veliki poreski obveznici platili 300 miliona eura

Veliki poreski obveznici su u prvih deset mjeseci 2017. godine platili oko 300 miliona eura poreskih prihoda, najvećim dijelom po osnovu poreza i doprinosa na zarade zaposlenih i poreza na dodatu vrijednost (PDV), saopšteno je iz Poreske uprave (PU).

Više

INFORMACIJE O FONDOVIMA EU NA MOBILNOJ APLIKACIJI

U cilju kontinuiranog informisanja potencijalnih korisnika o fondovima Evropske unije i načinu njihovog korišćenja, Fondacija za razvoj sjevera Crne Gore "FORS Montenegro" pripremila je mobilnu aplikaciju za korisnike Andriod i iOS operatvnih sistema.

Više