Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

VLADA CRNE GORE USVOJILA VIŠE AKATA: Između ostalog, u vezi sa organizacijom izbora, urbanim planiranjem i kadrovskim riješenjima

Vlada Crne Gore je u četvrtak, 13. avgusta 2020.godine, bez održavanja sjednice, a na osnovu pribavljene saglasnosti većine članova Vlade, donijela Odluku o donošenju Prostorno-urbanističkog plana Opštine Kotor s Izvještajem sa javne rasprave.

Više

MUP OFORMIO CALL-CENTAR ZA PROVJERU INFORMACIJA IZ BIRAČKOG SPISKA: Građani pozivom na 19820 mogu saznati da li su upisani u birački spisak i na kojem biračkom mjestu glasaju

Građani Crne Gore pozivom call centra Ministarstva unutrašnjih poslova mogu da provjere da li su upisani u birački spisak i na kojem biračkom mjestu glasaju, saopšteno je iz MUP-a.

Više

ODREĐEN REDOSLJED STRANAKA I KOALICIJA NA GLASAČKIM LISTIĆIMA

Državna izborna komisija žrijebom je utvrdila redoslijed stranaka i koalicija, a prva na glasačkom listiću na izborima koji će biti održani 30. avgusta biće izborna lista “Socijaldemokrate – Ivan Brajović – Mi odlučujemo DOSLJEDNO”.

Više

PET ZATVORENIKA POZITIVNO NA KORONAVIRUS

Pet pritvorenika iz Istražnog zatvora koji su pozitivni je na koronavirus su stabilnog zdravstvenog stanja, potvrdio je za Pobjedu Nebojša Janković portparol Uprave za izvršenje krivičnih sankcija (UIKS).

Više

BEZ GRAĐEVINSKE DOZVOLE PREKO 44 HILJADE OBJEKATA U CRNOJ GORI: Najviše u Podgorici preko 17 hiljada

Podaci iz katastarskih evidencija pokazuju da je u Crnoj Gori 44.178 objekata bez građevinske dozvole, dok upotrebnu nema 1.079 zdanja. Prema podacima iz izvještaja o stanju uređenja prostora za 2019. godinu, prekoračenje dozvole je registrovano na 2.835 objekata, piše Dan.

Više