Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine
Email Print

MUP OFORMIO CALL-CENTAR ZA PROVJERU INFORMACIJA IZ BIRAČKOG SPISKA: Građani pozivom na 19820 mogu saznati da li su upisani u birački spisak i na kojem biračkom mjestu glasaju

17.08.2020.


Građani Crne Gore pozivom call centra Ministarstva unutrašnjih poslova mogu da provjere da li su upisani u birački spisak i na kojem biračkom mjestu glasaju, saopšteno je iz MUP-a.

Kako se ističe, MUP je uoči izbora za poslanike u Skupštini Crne Gore, kao i izbora za odbornike u skupštinama opština Andrijevica, Budva, Gusinje, Kotor i Tivat, koji će se održati 30. avgusta oformilo call-centar sa jedinstvenim brojem 19820.

“Pozivanjem ovog broja i saopštavanjem ličnih podataka (ime i prezime, datum rođenja i ime roditelja) ili jedinstvenog matičnog broja, građanin će od operatera dobiti informaciju o tome da li je upisan u birački spisak i na kojem biračkom mjestu glasa. Jedinstveni broj 19820 je besplatan i dostupan za sve korisnike mobilne i fiksne telefonije u Crnoj Gori”, navode u MUP-u.

Call-centar će raditi svakog dana počev od danas, od osam do 20 časova, dok će u nedjelju, 30. avgusta, raditi u periodu od sedam do 20 časova.

“Područne jedinice/filijale za građanska stanja i lične isprave Ministarstva unutrašnjih poslova, u vrijeme održavanja izbora, tj. u nedjelju, 30. avgusta 2020. godine, radiće u periodu od sedam do 20 časova, kako bi građani bili u mogućnosti da preuzmu identifikaciona dokumenta, za čije izdavanje su zahtjev podnijeli u prethodnom periodu”, napomenuli su u MUP-u.


IZVOR: Vebsajt CdM, 15.08.2020.


Naslov: Redakcija